Institutia Societatea de Transport București STB SA
Nr. inregistrare TPBI
Data Inreg.
Tip Problema Control
Detalii
Cod Vehicul
Nume Statie
Linia 313
Localitate Incident Bucuresti
Status Rezolvat
Termen Raspuns 27/08/24
Raspuns

Stimată doamnă,

 

Ca urmare a petiției dumneavoastră, înregistrată la Societatea de Transport București STB S.A. cu nr. 37040/2024, vă comunicăm că ne-am aflat în imposibilitatea de a efectua verificări cu privire la existența unui proces verbal de contravenție încheiat pe numele dvs., întrucât nu ne-ați furnizat datele personale de identificare.

Vă informăm că STB S.A. nu tolerează comportamentul neadecvat al salariaților săi, suntem conștienți de importanța acestei categorii de angajați, a controlorilor legitimații de călătorie, care reprezintă interfața cu publicul călător, conduita lor în relația cu pasagerii putând influența calitatea serviciilor noastre.

Aspectele semnalate de dumneavoastră rămân în atenția noastră. Echipa de controlori reclamată va fi atent monitorizată și, în cazul în care se va demonstra că nu-și respectă sarcinile de serviciu, se vor aplica măsurile ce se impun în conformitate cu prevederile Regulamentului Intern STB S.A. și ale Codului Muncii. Aplicarea măsurilor administrative împotriva salariaților se poate realiza de angajator numai în urma constatării și dovedirii abaterilor semnalate, conform prevederilor Codului Muncii.

 

Informații se pot obține și telefonic la numărul 021.9391 tasta 3, program de lucru de luni până vineri între orele 07:00-15:00.

Numar Data Intrare 37040/19.07.2024
Numar Data Iesire 37040/ 07.08.2024