Institutia Societatea de Transport București STB SA
Nr. inregistrare TPBI
Data Inreg.
Tip Problema Climatizare
Detalii
Cod Vehicul 4350 / 4256
Nume Statie Soseaua Progresului
Linia 117
Localitate Incident Bucuresti
Status Rezolvat
Termen Raspuns 27/08/24
Raspuns

Stimată doamnă Dumitrescu Andreea,

 

Ca urmare a petiției dumneavoastră, înregistrată la Societatea de Transport București STB S.A. cu nr. 37033/18.07.2024, vă transmitem că, în scopul asigurării confortului călătorilor, STB S.A. alocă în rute autobuze dotate cu climă în salon. Autobuzul specificat de dumneavoastră nu este dotat din construcție cu instalație de aer condiționat în salonul pasagerilor.

În situația în care parcul de vehicule nu poate fi asigurat cu autobuze dotate cu sistem de aer condiționat, suntem nevoiți, pentru acoperirea cererii de transport, să programăm în traseu și vehicule care nu au această facilitate din construcție.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul pricinuit și vă asigurăm că îmbunătăţirea condiţiilor de transport este o prioritate constantă a conducerii STB S.A., care, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, continuă eforturile de creştere a calităţii serviciilor oferite prin achiziționarea și modernizarea flotei Societății.

Până la finalizarea procesului de înnoire a parcului de vehicule, pentru acoperirea cererii de transport, vor fi în circulație și mijloacele de transport din generațiile vechi, care circulă intercalat cu cele noi.

 

Pe măsura achiziţionării de noi mijloace de transport, flota STB S.A. va fi modernizată, astfel încât toţi călătorii să beneficieze de standardele de confort şi calitate oferite de aceasta.

Numar Data Intrare 37033/19.07.2024
Numar Data Iesire 37033/12.08.2024